Kies jouw spietas

Zoveel gereedschap en maar twee handen! De enige manier om al je gereedschap bij de hand te houden, is door een goede spietas aan te schaffen. Deze tas schuif je aan je gereedschapsgordel. Het biedt ruimte voor handgereedschappen, zoals een waterpas, een hamer en een schroevendraaier. Bij Steigertools vind je spietassen van verschillende materialen en in verschillende kleuren. Voor iedere vakman is het perfecte exemplaar te vinden. Neem een kijkje in ons assortiment en vind de spietas die bij jou past.

Spietas kopen – waar let je op?
Op zoek naar een spietas? Een van de belangrijkste eigenschappen waar je op wilt letten, is het formaat. In een te grote spietas moet je onnodig zoeken en graven naar je gereedschappen. In een te kleine tas zul je niet alles kwijt kunnen. Als je je spietas onderdeel wilt maken van je gereedschapsgordel en je hebt hier al een aantal zakken aan hangen, zul je wellicht niet een heel grote spietas kopen willen. Heb je nog weinig opbergmogelijkheden? Koop dan een wat grotere spietas. Tevens belangrijk om te overwegen is het materiaal. Werk je veel buiten? Kies dan voor een waterbestendige tas die je gereedschap droog houdt. Uiteraard telt het esthetische aspect ook mee. Spietassen zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar. Vaak zijn ze bruin of zwart. Kies een tas die jij mooi vindt en die past bij de rest van je gereedschapsgordel.

Spietas online kopen bij Steigertools
Bij Steigertools kun jij je spietas online kopen. Ga voor een spietas van een stevig materiaal in je favoriete kleur. Naast spietassen hebben we ook andere opbergaccessoires in ons assortiment, waaronder boormachinehouders en ratelhouders. Ook vind je bij ons handgereedschappen, zoals schroevendraaiers, hamers en waterpassen. Op zoek naar PBM’s, boren of zagen? Deze items vind je tevens bij Steigertools. Neem een kijkje in ons assortiment en vind waar je naar op zoek bent. Bestel voor 13:00 en wij zorgen ervoor dat je pakket dezelfde dat nog opgestuurd wordt.