Koop de beste steigerhamer
Heb jij een steigerhamer nodig voor je werkzaamheden? Bij Steigertools vind je de beste steigerhamers van bekende merken. Met het juiste gereedschap werk je effectief. Je bespaart energie en kunt sneller door naar de volgende klus. Het kopen van goed gereedschap, zoals een steigerhamer voor professioneel gebruik, is dan ook een goede investering. Neem een kijkje in ons assortiment en vind de hamer die qua eigenschappen naadloos aansluit op jouw wensen en verwachtingen.

Welke steigerhamer kopen?

De ene steigerhamer is de andere niet. Wanneer je een steigerhamer kopen wilt, zijn er dan ook een aantal eigenschappen waar je op wilt letten. Belangrijk is bijvoorbeeld het gewicht. Een wat zwaardere hamer kan je helpen om spijkers sneller in hout te slaan, vooral als het een horizontaal geplaatste balk betreft. Aan de andere kant geeft het je wel extra gewicht dat je de hele dag met je mee moet sjouwen. De stevigheid van de hamer is ook een belangrijke overweging. Een hamer die uit één deel vervaardigd is, is het stevigst. De kop kan niet van de hamer af vliegen. Om te voorkomen dat het gereedschap uit je handen vliegt, is goede grip belangrijk. Overweeg bijvoorbeeld een hamer met een lederen handgreep. Sommige hamers hebben een magnetische kop, waardoor je spijkers die je uit het hout wilt trekken niet snel kwijtraakt. Zo hou je de werkomgeving schoon en veilig.

Je steigerhamer online kopen bij Steigertools

Je steigerhamer online kopen, doe je bij Steigertools. In onze webshop vind je hamers van bekende merken, waaronder Estwing en Picard. Naast steigerhamers vind je bij ons ook ander handgereedschap, zoals waterpassen, schroevendraaiers en ratels. Tevens kun je bij ons terecht voor zagen, boren, meters en PBM’s. Voor al je steigerbouwbenodigdheden kun je bij ons terecht. Wanneer je voor 15:00 besteld, zorgen wij ervoor dat je bestelling dezelfde dag nog wordt verstuurd. Vanaf 75 euro verzenden wij gratis door heel Nederland. Uiteraard mag je je bestelling ook bij ons komen ophalen. Neem een kijkje in ons assortiment en vind je steigerhamer, ander gereedschap of PBM's die jouw werkzaamheden sneller en veiliger maken.