Steigerhamer

Heb jij een steigerhamer nodig voor je werkzaamheden? Bij Steigertools vind je hoogwaardige steigerhamers van gerenommeerde merken voor al jouw werkzaamheden. Investeren in kwalitatief gereedschap, zoals de professionele steigerhamer, verhoogt niet alleen de effectiviteit maar bespaart ook energie, waardoor je sneller van klus naar klus kunt gaan. Ontdek ons gevarieerde assortiment en vind de ideale hamer die perfect aansluit op jouw behoeften.


De ene steigerhamer is de andere niet. Wanneer je een steigerhamer kopen wilt, zijn er dan ook een aantal eigenschappen waar je op wilt letten. Het gewicht speelt een cruciale rol, vooral bij het snel inslaan van spijkers in horizontaal geplaatste balken. Overweeg echter ook het extra gewicht dat je gedurende de dag moet dragen. Stevigheid is een andere essentiële overweging. Een hamer uit één stuk is het stevigst, voorkomt het loskomen van de kop en garandeert duurzaamheid. Voor optimale grip kun je kiezen voor een steigerhamer met een lederen handgreep. Sommige modellen hebben zelfs een magnetische kop om spijkers veilig en schoon te verwijderen. Investeer in het juiste gereedschap en optimaliseer jouw werkomgeving met de beste steigerhamers op de markt.

Een hamer voor de steigerbouw

Ontdek het gemak van het online kopen van jouw hamer voor de steigerbouw bij Steigertools. Onze uitgebreide webshop biedt een scala aan hamers van gerenommeerde merken zoals Estwing en Picard, speciaal ontworpen voor de veeleisende behoeften van de steigerbouw. Naast een ruime keuze aan steigerhamers vind je bij ons ook een divers assortiment ander handgereedschap, variërend van waterpassen, schroevendraaiers tot ratels. Verder hebben we alles in huis voor jouw benodigdheden in de steigerbouw, waaronder zagen en boren, meters en persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM’s).


Bij Steigertools streven we ernaar om jouw bestelling snel te verwerken. Bestel voor 15:00 uur en wij zorgen ervoor dat jouw steigerbouw hamer of andere gereedschappen dezelfde dag nog worden verzonden. Profiteer bovendien van gratis verzending door heel Nederland bij bestellingen vanaf 75 euro. Wil je jouw steigerhamer kopen en liever direct in handen hebben? Ook dat is mogelijk! Je kunt ervoor kiezen om je bestelling bij ons op te halen.


Ontdek ons uitgebreide assortiment om de steigerbouw hamer te kopen die aan al jouw eisen voldoet, naast ander gereedschap en PBM's die jouw werkzaamheden niet alleen sneller maar ook veiliger maken. Maak Steigertools jouw betrouwbare partner voor hoogwaardig gereedschap en een vlotte online winkelervaring.