Steigerhelm aanschaffen bij Steigertools

Op bouwplaatsen is het gebruik van een bouwhelm verplicht. Bij Steigertools vind je de beste steigerhelm die jouw hoofd de optimale bescherming biedt. Een goede helm is ventilerend, traploos verstelbaar en te combineren met andere PBM’s, zoals gehoorbeschermers. Ben jij op zoek naar een goede helm, zodat je veilig je werkzaamheden op een steiger kunt uitvoeren? Neem dan een kijkje in ons assortiment.

Steigerhelm kopen? Hou hier rekening mee

Wil je een goede steigerhelm kopen? Let dan op de eigenschappen van de PBM. Een goede helm beschikt over afdekbare ventilatie-openingen. Ook belangrijk is een goede zweetband die op je voorhoofd komt te rusten. De helm moet een perfecte pasvorm hebben en het materiaal van de schaal moet niet te zwaar zijn. Je moet immers de hele dag met de helm rondlopen. Let ook op de houdbaarheidsdatum van je helm. Een goedkope helm van polyethyleen kun je het beste drie jaar na productiedatum vervangen. Een bouwhelm van ABS gaat vijf jaar mee. Gebruik je je helm zeer intensief en heeft het al een aantal klappen en stoten moeten verduren? Dan vervang je de PBM beter een stuk eerder, namelijk al een jaar na aankoop. Heeft de helm een zware klap opgevangen? Vervang het dan meteen, ook al lijkt het niet beschadigd te zijn.

Steigerhelm online kopen bij Steigertools

Steigertools is de online winkel waar je alle spullen koopt die je nodig hebt om goed en veilig je werkzaamheden te kunnen uitvoeren. We hebben sterke steigerhelmen met een goede pasvorm in ons assortiment. Daarnaast vind je bij ons andere PBM’s die je nodig zult hebben, zoals werkschoenen en vanglijnen. Ook kun je bij Steigertools terecht voor handgereedschap, zagen, boren en nog veel meer. Alle benodigdheden vind je in onze webshop. Zo hoef je niet het halve internet af te zoeken naar spullen die je nodig hebt voor je steigerwerkzaamheden. Wil je een steigerhelm online kopen? Kies dan een van de stevige exemplaren uit ons assortiment.