Vind de beste steigerbouw ratel

Om je steiger snel en veilig in elkaar te zetten, is een steigerbouw ratel onmisbaar. Met een ratel kun je bouten en moeren snel en stevig vastzetten. Voor je het weet, staat de steiger op zijn plaats. Bij Steigertools vind je ratels die jou helpen bij je werkzaamheden. Daarnaast kun je bij ons terecht voor ratelhouders, zodat jij je gereedschap altijd bij de hand hebt. Ben jij op zoek naar een nieuwe ratel voor je steigerbouwwerkzaamheden? Neem snel een kijkje in ons assortiment.

Welke steigerbouw ratel kopen?

Met een ratel gaan je steigerbouwwerkzaamheden vlot. Draai je de ene kant op? Dan glijdt de ratel over de moer of bout. Draai je de andere kant op? Dan blokkeert de ratel en kun je de moer of bout vast- of losdraaien. Doordat je het gereedschap niet van de moer of bout hoeft te verwijderen tijdens het vast- of losdraaien, gaan de werkzaamheden extra snel. Bij het kopen van een ratel is het belangrijk dat je let op de maat, het materiaal waar het van gemaakt is en de terugloophoek. Als je moeren of bouten moet aandraaien op moeilijk bereikbare plaatsen, is het fijn een compacte ratel in je ratelhouder bij de hand te houden.

Steigerbouw ratel online kopen bij Steigertools

Bij Steigertools kun jij de gewenste steigerbouw ratel online kopen. Met het juiste product verlopen je werkzaamheden snel en moeiteloos. Naast ratels kun je bij ons ook terecht voor andere handgereedschappen, zoals hamers, messen en schroevendraaiers. Tevens hebben wij grotere gereedschappen in ons assortiment, waaronder zagen en boren. Nog PBM’s nodig? Die koop je ook bij Steigertools. Wij hebben alle steigerbouwbenodigdheden in ons assortiment. Neem snel een kijkje en vind het product waar je naar op zoek bent.