Vind de beste veiligheidslaarzen

In de winter kun je je werkschoenen verruilen voor veiligheidslaarzen. Veiligheidslaarzen bieden dezelfde bescherming als werkschoenen en houden je voeten warm en droog in de koudere maanden. Bij Steigertools vind je veiligheidslaarzen in verschillende maten die passen bij je voorkeur en werkzaamheden. Veiligheidslaarzen kunnen gevoerd of niet gevoerd zijn en zijn verkrijgbaar in rubber en leder. De juiste laarzen kopen is belangrijk. Ze hebben allemaal zo hun unieke eigenschappen.

Welke veiligheidslaarzen kopen?

Overweeg hoeveel bescherming een veiligheidslaars biedt. Een S3-veiligheidslaars beschikt over een veiligheidszool, een stalen neus, antistatische eigenschappen, een waterdichte schacht (tot 60 minuten) en een energie-absorberende hak. S5-laarzen hebben daarnaast een antislipprofiel en zijn volledig vloeistofdicht. Sommige veiligheidslaarzen zijn gevoerd met wol. Dit houdt je voeten extra warm en het maakt het voetbed zacht. Het zorgt dus voor extra comfort. De voering kan bestaan uit imitatiewol of echte wol. Echte wol heeft de voorkeur, omdat het zeer isolerend is en tegelijkertijd vochtafdrijvende kwaliteiten heeft. Het houdt je voeten zowel warm als droog. Als je veiligheidslaarzen kopen wilt die je de koudste maanden door helpen, zijn werklaarzen met wollen voering dan ook de beste optie.

Veiligheidslaarzen online kopen bij Steigertools

Bij Steigertools kun je veiligheidslaarzen online kopen van de beste kwaliteit. Zo bescherm je je voeten tegen het gevaar dat bouwplaatsen met zich meebrengen en je houdt ze tegelijkertijd lekker warm. Naast veiligheidslaarzen vind je in ons assortiment tevens werkschoenen, werkhandschoenen, valbeveiliging en andere PBM’s Daarnaast kun je bij ons terecht voor handgereedschap, boren, zagen, etc. Al je werkbenodigdheden vind je snel en eenvoudig op onze site. Neem een kijkje in ons assortiment en vind precies wat je nodig hebt.