Op bouwplaatsen is het dragen van werkschoenen verplicht. Werkschoenen voor de bouw bieden je voeten extra bescherming. Alle exemplaren dienen een bepaalde mate van veiligheid te bieden. Dit wordt door Europese richtlijnen vastgesteld en deze werkschoenen beschikken dan ook over een CE-markering. Toch biedt de ene schoen meer bescherming dan de ander, omdat voor sommige werkzaamheden extra veiligheid noodzakelijk is. Bij Steigertools.nl vind je werkschoenen die passen bij jouw werkzaamheden in de bouw.


Ontdek ons uitgebreide assortiment werkschoenen met specifieke modellen zoals hoge werkschoenen en werkschoenen van leer. Voor zowel heren als dames hebben we een brede selectie werkschoenen die comfort en bescherming bieden op de werkvloer. De S3-werkschoenen zijn speciaal ontworpen om te voldoen aan de strengste veiligheidseisen, perfect voor gebruik in de bouwsector. Met een focus op kwaliteit en duurzaamheid bieden onze dames en heren S3-werkschoenen optimale bescherming zonder in te leveren op comfort. Je vindt hier het beste assortiment werkschoenen, geschikt voor diverse beroepen en omgevingen.

Veiligheidsschoenen

Op zoek naar veiligheidsschoenen? Bij ons vind je een uitgebreide collectie hoogwaardige veiligheidsschoenen voor heren, perfect voor zware werkomstandigheden in de bouw en daarbuiten. Alle veiligheidsschoenen die je voor de bouw kunt kopen, voldoen aan strenge normen. Onze S3 veiligheidsschoenen beschikken over een antislip zool en hebben een veiligheidsneus die jouw tenen beschermt tegen een impact van wel 200 joules. Bovendien hebben de meeste modellen een veiligheidszool die perforatie, van bijvoorbeeld een spijker, voorkomt.


Wanneer je werkschoenen voor de bouw koopt, is veiligheid de belangrijkste overweging. Maar we begrijpen ook dat comfort cruciaal is, aangezien je de hele dag op deze schoenen rondloopt. Onze collectie veiligheidsschoenen voor heren biedt niet alleen optimale bescherming, maar ook comfort en duurzaamheid. We streven ernaar om schoenen aan te bieden die niet zwaarder zijn dan nodig en die perfect passen bij jouw voeten. Ontdek de verscheidenheid aan veiligheidsopties, zoals brandvertragende en antistatische eigenschappen, in onze collectie. Kies voor de juiste bescherming en comfort met onze hoogwaardige veiligheidsschoenen S3, speciaal ontworpen voor de eisen van de bouwsector en andere veeleisende werkomgevingen.

Werkschoenen waterdicht

De beste waterdichte werkschoenen zijn speciaal ontworpen met een waterdichte eigenschap, waardoor je voeten droog en beschermd blijven, zelfs in de meest uitdagende omstandigheden. Of je nu op zoek bent naar werkschoenen S3 waterdicht of waterdichte veiligheidsschoenen met een stalen neus, wij hebben de beste waterdichte werkschoenen die aan al je eisen voldoen. De waterbestendige werkschoenen in onze collectie bieden niet alleen bescherming tegen vocht, maar ook tegen impact. We begrijpen dat comfort net zo belangrijk is als veiligheid, daarom zijn de waterdichte werkschoenen ergonomisch ontworpen om vermoeidheid te verminderen, zelfs bij langdurig dragen.

Schoenen met stalen neuzen

Ontdek onze uitgebreide collectie veiligheidsschoenen met stalen neus voor zowel dames als heren. Deze werkschoenen met een stalen neus bieden optimale bescherming en voldoen aan strenge veiligheidsnormen. Of je nu op zoek bent naar stalen neus schoenen voor dames of specifieke werkschoenen voor heren of dames met stalen neus, wij bieden een breed assortiment dat comfort combineert met veiligheid. De werkschoenen met stalen neuzen zijn ontworpen om impact te weerstaan en je tenen te beschermen, essentieel in veeleisende werkomgevingen.


Veiligheid staat voorop in onze collectie werkschoenen met stalen neus. De schoenen zijn duurzaam, ergonomisch ontworpen en bieden de nodige bescherming zonder comfort op te offeren. Kies voor hoogwaardige werkschoenen met stalen neus die voldoen aan alle eisen voor veiligheid en comfort, ongeacht je werkzaamheden.

Werkschoenen kopen bij Steigertools.nl

Werkschoenen zijn een essentieel onderdeel van beschermende uitrusting op de werkvloer en zijn beschikbaar in diverse modellen en kleuren. Als je op zoek bent naar een werkschoen met een hoge schacht voor extra enkel ondersteuning, de keuze bij Steigertools.nl is divers. We hebben een uitgebreide collectie werkschoenen in verschillende modellen en kleuren. Zoek je naar werkschoenen in de aanbieding? Wij hebben regelmatig aantrekkelijke aanbiedingen voor diverse merken, waaronder de hoogwaardige Deltaplus werkschoenen.


Bekijk ons assortiment online waar je eenvoudig de werkschoenen kunt bestellen die bij jouw behoeften passen. Naast werkschoenen bieden we een breed scala aan andere persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM's) en diverse soorten gereedschappen. Ontdek ons uitgebreide aanbod en vind alles wat je nodig hebt voor je steigerwerkzaamheden bij Steigertools.nl.