De beste werkschoenen voor de bouw

Op bouwplaatsen is het dragen van werkschoenen verplicht. Werkschoenen voor de bouw bieden je voeten extra bescherming. Alle exemplaren dienen een bepaalde mate van veiligheid te bieden. Dit wordt door Europese richtlijnen vastgesteld en deze schoenen beschikken dan ook over een CE-markering. Toch biedt de ene schoen meer bescherming dan de ander, omdat voor sommige werkzaamheden extra veiligheid noodzakelijk is. Bij Steigertools vind je werkschoenen die qua bescherming passen bij jouw werkzaamheden in de steigerbouw.

Welke werkschoenen voor de bouw kopen?

Alle werkschoenen die je voor de bouw kopen kunt, beschikken over een antislipzool en hebben een veiligheidsneus die jouw tenen beschermt tegen een impact van wel 200 joules. De meeste werkschoenen hebben tevens een veiligheidszool die perforatie van bijvoorbeeld een spijker voorkomt. Andere veiligheidsopties zijn brandvertragende en antistatische eigenschappen. Daarnaast is het handig als de schoen een antislipzool heeft. Veiligheid is uiteraard de belangrijkste overweging wanneer je werkschoenen voor de bouw kopen gaat, maar comfort is ook cruciaal. Je moet immers de hele dag op de schoenen rondlopen. Het is daarom fijn als ze niet zwaarder zijn dan nodig en wanneer de pasvorm goed aansluit op je voeten.

Werkschoenen voor de bouw online kopen bij Steigertools

Werkschoenen zijn verkrijgbaar in verschillende modellen en kleuren. Je hebt ook keuze uit verschillende schachthoogtes. Een werkschoen met een hoge schacht biedt meer support aan de enkels, maar schoenen met een lage schacht hebben als voordeel dat ze relatief lichter van gewicht zijn. Bij Steigertools kun je werkschoenen voor de bouw online kopen die bij je passen. Daarnaast kun je bij ons terecht voor andere PBM’s en verschillende soorten gereedschappen. Neem snel een kijkje in ons assortiment en vind precies wat je nodig hebt voor je steigerwerkzaamheden.