Werkhandschoenen aanschaffen bij Steigertools

Een steigerbouw gordel is de meest onmisbare PBM voor een steigerbouwer. Je werkt constant op hoogte, waardoor er constant valgevaar aanwezig is. Een stevige gordel en een goede vallijn zijn een investering die iedere steigerbouwer serieus wil nemen. In de steigerbouw wordt er veel aandacht besteed aan veiligheid. Je hebt je VCA-certificaat behaald en je wordt regelmatig herinnerd aan de regels die nageleefd moeten worden. Het volgen van de veiligheidsvoorschriften is de belangrijkste manier om ongelukken te voorkomen. Toch maken ze het gebruik van PBM’s niet overbodig. Een goede gordel is dan ook een vast onderdeel van de uitrusting van een steigerbouwer.

Een steigerbouw gordel kopen – waar let je op?

Het spreekt voor zich dat een steigerbouwgordel stevig moet zijn. Het moet samen met de vanglijn jouw volledige gewicht kunnen dragen in geval je valt. Het is echter ook belangrijk dat de gordel comfortabel is. Het moet je niet belemmeren in je werkzaamheden. Je wilt geen gordel die constant verschuift of schuurt. Het product moet dan ook goed verstelbaar zijn, zodat het je lichaam omsluit zonder knelpunten te veroorzaken. Wanneer je een steigerbouw gordel kopen gaat, let je dus altijd op veiligheid en comfort. Heb je een gordel gekocht? Controleer het PBM dagelijks voor gebruik.

Steigerbouw gordel online kopen bij Steigertools

Bij Steigertools begrijpen we het belang van veilig te werk gaan. Daarom vind je bij ons de beste veiligheidsgordels die goed verstelbaar zijn. Naast gordels en vallijnen kun je bij ons terecht voor andere PBM’s, zoals veiligheidsbrillen, veiligheidsschoenen en gehoorbeschermers. Ook verkopen wij handgereedschappen, zagen, boren, etc. Alles wat je nodig hebt tijdens je steigerbouwwerkzaamheden vind je bij steigertools. Neem snel een kijkje in ons assortiment en vind een veiligheidsgordel of andere benodigdheden.