Werkhandschoenen aanschaffen bij Steigertools

Bij Steigertools vind je werkhandschoenen die passen bij je persoonlijke voorkeur en je werkzaamheden. Of je nu op zoek bent naar sterke leren handschoenen voor optimale bescherming of handschoenen voor lichte bescherming, je vindt het in ons assortiment. We hebben zelfs kinderwerkhandschoenen voor de jongere harde werkers. Je hebt keuze uit verschillende merken en prijzen. Voor iedereen is het perfecte paar werkhandschoenen te vinden bij Steigertools.

Hoe kun je de beste werkhandschoenen kopen?

Wanneer je werkhandschoenen kopen gaat, is het belangrijk te overwegen wat voor werkzaamheden je gaat uitvoeren. Alle exemplaren zijn EN 388:2003-gecertificeerd en bieden in mindere of meerdere mate bescherming tegen snij- en steekwonden en ontvelling. Hoeveel bescherming de handschoenen bieden, is afhankelijk van de categorie waaronder ze vallen. Handschoenen die onder categorie 1 vallen, beschermen tegen minimale risico’s. Handschoenen van categorie 2 beschermen tegen middelzware risico’s. Ze zijn geschikt voor algemene werkzaamheden. Categorie 3-handschoenen zijn het sterkst en zijn noodzakelijk wanneer je bescherming nodig hebt tegen hitte, chemicaliën of elektriciteit.

Werkhandschoenen online kopen

Bij Steigertools kun je werkhandschoenen kopen van leder of handschoenen met een coating van kunststof of rubber. Rubberen handschoenen van nitril- of natuurrubber zijn zeer snij- en schuurvast. Ze zijn ook beter bestand tegen vocht dan leer. Het voordeel van leer is dat het beter ademt, waardoor je minder snel klamme handen krijgt. Ook bieden ze goede grip. Welke werkhandschoenen je online kopen wilt, is dan ook deels afhankelijk van je eigen voorkeur. Neem een kijkje in ons assortiment en vind het paar waar je naar op zoek bent.